Reactie plaatsen

Reacties

Marieke
een maand geleden

Gemma heeft helemaal naar mijn wens een Original gemaakt die ik als voorkant van mijn proefschrift ga gebruiken. Een super mooi resultaat na een fijn proces. Eerste maakte Gemma aan de hand van mijn wensen wat schetsen/voorbeelden, die ze na feedback heeft uitgewerkt tot het uiteindelijke kunstwerk. Deze kreeg ik ook in verschillende digitale versies toegestuurd zodat ik zowel het Original heb om thuis op te hangen en het digitale bestand kan gebruiken als voorkant van mijn proefschrift. Bedankt, een top service!

Lydia
2 maanden geleden

Ik heb het set met "Lijnen ontrafeld 1 en 2" en papier en pennen besteld.
Snel ontvangen en wat en plezier om uit te pakken! Pennen en papier zijn van goede kwaliteit en superleuk ingepakt.
Ik wil in de vakantie gaan tekenen, maar een korte blik in de boekjes laat zien dat deze erg duidelijk geschreven zijn. Kijk ernaar uit de tekeningen uit te proberen!

Andrea
5 maanden geleden

Geweldig. Ik geniet ervan. Ik heb lijnen ontrafeld deel 1 en wow nu net deel2 gekocht. Ik ben blij. Ik moet nog veel oefenen maar zo gaaf om te doen. Bedankt. Emma.

Mariska
een jaar geleden

Ik heb bij KreaDoe meegedaan met Gemma's workshop en ben sindsdien groot fan. Inmiddels ben ik ook de trotse eigenaar van twee originals; één zwart-witte en een prachtige aquarel. Ook het boekje 'Lijnen ontrafeld' is een aanrader als je zelf aan de slag wilt met het tekenen van Gemma's Doodle Dots. Super ontspannend om te doen en het resultaat is altijd boven verwachting.

Letty
een jaar geleden

Het boekje: "lijnen ontrafelt" is een mooi, duidelijk en 'eenvoudig' boekje. De acht patronen zijn stap voor stap uitgelegd, maar bij elk patroon staan ook weer variaties aangegeven. Dus je kan hiermee echt vele uren vooruit!
Echt een aanrader voor zowel beginners en al meer ervaren tekenaars!

Elke Vandebroek
een jaar geleden

Het was een superleuke workshop en het pakket heb ik er nadien al vaak bijgehaald om even te ontstressen en mijn hoofd leeg te maken. Superbedankt!!

Ilona Thijssen-Hermans
2 jaar geleden

Dankjewel Gemma, voor je mooie kunstwerken die je hebt gemaakt. Nadat ik contant heb gelegd met je, heb je naar onze wensen gevraagd en geprobeerd met voorbeelden aan te geven wat je bedoelt. Dat was voor ons erg prettig. Je maakt ook gebruikt van erg mooi papier, wij zijn content.

Pien
2 jaar geleden

3 hele mooie en persoonlijke kunstwerken mogen ontvangen! Super blij mee. Gemma kijkt goed naar wat jij wilt en het contact daarover is erg fijn. Alles is naar wens. Dankjewel voor de goede service en de mooie werken!

Annejet
2 jaar geleden

Wat een feestje om Gemma’s prachtige kunstwerk binnen te krijgen. Nog mooier dan verwacht en ook heel zorgvuldig en feestelijk verpakt!

Marielle
2 jaar geleden

YES! Mijn prachtige tekening is binnen! In het echt is ie nog mooier! En ook nog eens als een kadootje verpakt. Ik ben fan!
Gemma, bedankt voor de super goede service.