Het is heel erg druk bij PostNL, het kan dus zijn dat je pakketje langer onderweg is dan je gewend bent! 

Reactie plaatsen

Reacties

Daniëlle
2 dagen geleden

Zeer mooie en gedetailleerde tekening mogen ontvangen. Helemaal custom en tot op het laatste moment aangepast aan onze wensen. De communicatie verliep heel fijn en het was zelfs ingepakt tot een prachtig cadeautje. Ook de ontvanger vond het een geslaagd cadeau en een eer om een échte Gemma te ontvangen!

Saskia
16 dagen geleden

Helemaal verliefd op de original die ik van Gemma mocht ontvangen! Ik had geen idee welke kleur ik het mooist zou vinden, maar dankzij het goede en snelle (kleur)advies van Gemma is het een stralend werk geworden dat perfect in mijn interieur past. Verder begeleidde Gemma de verzending perfect: snel op de post, en hield de track & trace goed in de gaten. Gemma kon mij zelfs eerder vertellen dat het in de brievenbus lag dan de PostNL app! Eenmaal aangekomen was het echt een cadeautje om uit te pakken. Zo leuk! Kortom: iets kopen bij Gemma is echt een feestje. Aanrader!

Mirthe
17 dagen geleden

Was eigenlijk van plan een aankoop van Gemma uit te stellen tot ik meer ruimte in huis had, maar werd zo verliefd op een van haar kunstwerkjes dat ik hem toch vast genaaid heb. En er zullen er zeker nog meer volgen! Helemaal fan van de 'watercolor' stijl! Pakketje had wat vertraging, waar Gemma super goed achteraan is gegaan. Eenmaal aangekomen. Super zorgvuldig verpakt met allemaal kleine extra's, heel leuk!

Ellis
een maand geleden

Geweldig wat deze jonge kunstenares maakt, zo verfijnd en stijlvol. Het werk heb ik als een mooi cadeautje ontvangen. Ik blijf je volgen Gemma en wens je heel veel succes!😄 Liefs

Julika Kovács
een maand geleden

Ik heb er een toffe tas uitgezocht en het uitpakken alleen al was een feestje! Geweldig! Ontzettend mooie dingen worden er hier gemaakt door Gemma en je pakketje wordt echt met de grootste zorg ingepakt en verzonden.

Maartje
een maand geleden

Via Instagram zie ik Gemma's mooie werk vaak voorbij komen. Ik wilde al heel lang een van de portretten en had deze nu eindelijk gekocht. Het portret is gemaakt op mooi stevig papier, was als een cadeautje ingepakt en ik had hem een dag later binnen. Ik ben er heel blij mee!!

Loes
een maand geleden

Ik had een mooi kunstwerkje besteld van Gemma wat dezelfde dag nog werd opgestuurd en een dag later kwam het binnen. Netjes en zorgvuldig ingepakt en een lieve persoonlijke boodschap erbij. Helemaal top! Nogmaals bedankt Gemma!

Ayla
2 maanden geleden

Ik heb stickers gekocht nadat ik mooie tekeningen op Instagram had gezien van Gemma. De stickers zijn super mooi en vrij groot. Ik heb ze snel ontvangen en ben er heel blij mee. Nog een attente mail ontvangen van Gemma over de verzending van het pakketje en de stickers waren mooi ingepakt. Heel leuk cadeautje voor jezelf om zo te ontvangen. Aanrader.

Vera
3 maanden geleden

Ik heb een mooie tekening in de serie van Inktober van Gemma gekocht en mogen ontvangen. Supermooi en zorgvuldig geleverd, en natuurlijk een prachtig werk dat mijn huisje extra sfeer geeft! Bedankt Gemma!

Anouschka
5 maanden geleden

Van Gemma een fantastisch pakketje gekocht. Sterker nog ze heeft voor mij een werk gemaakt die precies bij een ander werk past. Een custom made product. Onwijs leuk en tof dat ze dat wou doen. Verzenden gebeurde snel en ik ben blij met de producten. De magneten zijn super leuk als decoratie aan je magneetmuur ;).