Reactie plaatsen

Reacties

Vera
6 dagen geleden

Ik heb een mooie tekening in de serie van Inktober van Gemma gekocht en mogen ontvangen. Supermooi en zorgvuldig geleverd, en natuurlijk een prachtig werk dat mijn huisje extra sfeer geeft! Bedankt Gemma!

Anouschka
2 maanden geleden

Van Gemma een fantastisch pakketje gekocht. Sterker nog ze heeft voor mij een werk gemaakt die precies bij een ander werk past. Een custom made product. Onwijs leuk en tof dat ze dat wou doen. Verzenden gebeurde snel en ik ben blij met de producten. De magneten zijn super leuk als decoratie aan je magneetmuur ;).

Bram
3 maanden geleden

Kreeg een van Gemmas werken cadeau. Heb 'm een mooi plekje boven mijn bureau gegeven en geniet er nu elke dag van. Ontzettend mooi werk!

Martha
3 maanden geleden

Het werkboekje kwam supersnel aan en was prachtig ingepakt! Nu kan ik lekker aan de slag met het tekenen, heerlijk om te doen! Gemma je bent top! X

Karolien Vranken
5 maanden geleden

Een prachtig portret ontvangen van een foto van mijn zus en ik aan zee. We love it so much!
Gemma, je bent een toppertje! Je ziet aan het portret dat je dit ontzettend graag doet! Bedankt voor alles.
XOXO

Angela
6 maanden geleden

Snel, ongecompliceerd en bijzonder liefdevol en beschermend verpakt!
super blij met twee originelen!

Joice
6 maanden geleden

Op aanvraag heeft Gemma 2 mooie tekeningen op gewenste formaten voor mij gemaakt. SUPERBLIJ MEE!
Levering was snel en de verpakking zag er ook netjes uit.

Bedankt lieve Gemma!

Marianne en Pieter
7 maanden geleden

Gemma heeft voor ons in opdracht een prachtige tekening, doodle gemaakt. Op ons verzoek op Yves Laurent blauw papier met gouden pencil. Op deze wijze past het mooi op onze wall of art in ons huis. We zijn er erg blij mee. Gemma is prettig in het contact en werkt snel. En is in staat om een mooi uniek kunstwerk te maken. Er staat haar vast een mooie toekomst als kunstenaar te wachten.

Betty
een jaar geleden

Vandaag een set met kaarten ontvangen...wat zijn ze mooi zeg! Ik kan naar je tekeningen blijven kijken... Ik kom vast nog eens bij je terug.

Karen
een jaar geleden

I purchased 3 of Gemma’s original works recently. They are SO lovely and textural and work perfectly as a little trio on my wall. They arrived perfectly packaged in a nice strong box that kept them flat. Gemma was great at keeping me informed of the delivery process and payment. BUY MORE ART directly from artists! 🙂