Reactie plaatsen

Reacties

Mariska
3 maanden geleden

Ik heb bij KreaDoe meegedaan met Gemma's workshop en ben sindsdien groot fan. Inmiddels ben ik ook de trotse eigenaar van twee originals; één zwart-witte en een prachtige aquarel. Ook het boekje 'Lijnen ontrafeld' is een aanrader als je zelf aan de slag wilt met het tekenen van Gemma's Doodle Dots. Super ontspannend om te doen en het resultaat is altijd boven verwachting.

Letty
4 maanden geleden

Het boekje: "lijnen ontrafelt" is een mooi, duidelijk en 'eenvoudig' boekje. De acht patronen zijn stap voor stap uitgelegd, maar bij elk patroon staan ook weer variaties aangegeven. Dus je kan hiermee echt vele uren vooruit!
Echt een aanrader voor zowel beginners en al meer ervaren tekenaars!

Elke Vandebroek
4 maanden geleden

Het was een superleuke workshop en het pakket heb ik er nadien al vaak bijgehaald om even te ontstressen en mijn hoofd leeg te maken. Superbedankt!!

Ilona Thijssen-Hermans
7 maanden geleden

Dankjewel Gemma, voor je mooie kunstwerken die je hebt gemaakt. Nadat ik contant heb gelegd met je, heb je naar onze wensen gevraagd en geprobeerd met voorbeelden aan te geven wat je bedoelt. Dat was voor ons erg prettig. Je maakt ook gebruikt van erg mooi papier, wij zijn content.

Pien
7 maanden geleden

3 hele mooie en persoonlijke kunstwerken mogen ontvangen! Super blij mee. Gemma kijkt goed naar wat jij wilt en het contact daarover is erg fijn. Alles is naar wens. Dankjewel voor de goede service en de mooie werken!

Annejet
7 maanden geleden

Wat een feestje om Gemma’s prachtige kunstwerk binnen te krijgen. Nog mooier dan verwacht en ook heel zorgvuldig en feestelijk verpakt!

Marielle
8 maanden geleden

YES! Mijn prachtige tekening is binnen! In het echt is ie nog mooier! En ook nog eens als een kadootje verpakt. Ik ben fan!
Gemma, bedankt voor de super goede service.

Andreas
9 maanden geleden

Vandaag een hele mooie mini ontvangen, ben er heel blij mee! Een mooie tekening op mooi papier in een leuk bijpassend lijstje! Ik verwacht in de toekomst zeker nog eens een originele Gemma te bestellen

Roos
9 maanden geleden

Ik ben superblij met mijn aankoop! Wat een tof kunstwerk waar ik een mooi lijstje voor heb gevonden. Fijn contact met Gemma en een snelle bezorging! Het was goed verpakt en een leuk kaartje erbij :)!

Daniëlle
9 maanden geleden

Zeer mooie en gedetailleerde tekening mogen ontvangen. Helemaal custom en tot op het laatste moment aangepast aan onze wensen. De communicatie verliep heel fijn en het was zelfs ingepakt tot een prachtig cadeautje. Ook de ontvanger vond het een geslaagd cadeau en een eer om een échte Gemma te ontvangen!