Reactie plaatsen

Reacties

Bram
9 dagen geleden

Kreeg een van Gemmas werken cadeau. Heb 'm een mooi plekje boven mijn bureau gegeven en geniet er nu elke dag van. Ontzettend mooi werk!

Martha
11 dagen geleden

Het werkboekje kwam supersnel aan en was prachtig ingepakt! Nu kan ik lekker aan de slag met het tekenen, heerlijk om te doen! Gemma je bent top! X

Karolien Vranken
2 maanden geleden

Een prachtig portret ontvangen van een foto van mijn zus en ik aan zee. We love it so much!
Gemma, je bent een toppertje! Je ziet aan het portret dat je dit ontzettend graag doet! Bedankt voor alles.
XOXO

Angela
3 maanden geleden

Snel, ongecompliceerd en bijzonder liefdevol en beschermend verpakt!
super blij met twee originelen!

Joice
4 maanden geleden

Op aanvraag heeft Gemma 2 mooie tekeningen op gewenste formaten voor mij gemaakt. SUPERBLIJ MEE!
Levering was snel en de verpakking zag er ook netjes uit.

Bedankt lieve Gemma!

Marianne en Pieter
5 maanden geleden

Gemma heeft voor ons in opdracht een prachtige tekening, doodle gemaakt. Op ons verzoek op Yves Laurent blauw papier met gouden pencil. Op deze wijze past het mooi op onze wall of art in ons huis. We zijn er erg blij mee. Gemma is prettig in het contact en werkt snel. En is in staat om een mooi uniek kunstwerk te maken. Er staat haar vast een mooie toekomst als kunstenaar te wachten.

Betty
8 maanden geleden

Vandaag een set met kaarten ontvangen...wat zijn ze mooi zeg! Ik kan naar je tekeningen blijven kijken... Ik kom vast nog eens bij je terug.

Karen
9 maanden geleden

I purchased 3 of Gemma’s original works recently. They are SO lovely and textural and work perfectly as a little trio on my wall. They arrived perfectly packaged in a nice strong box that kept them flat. Gemma was great at keeping me informed of the delivery process and payment. BUY MORE ART directly from artists! 🙂

Ella
9 maanden geleden

Ik heb een portret laten maken, het is supermooi geworden! Een tip, laat een portret maken van een foto waar je haar los zit. Dat komt heel mooi naar voren in Gemma's doodles!

Wendy
9 maanden geleden

Heel blij met mijn nieuwe tote bag! Ziet er erg mooi uit en is van goede kwaliteit. Ook heel leuk om cadeau te geven (aan jezelf 😉)!