Reactie plaatsen

Reacties

Danielle koen
2 maanden geleden

Bedankt voor je e-book! Heel inspirerend. Liefs!

Julia de Koning
3 maanden geleden

Een maand geleden vroeg ik aan Gemma of zij vorm kon geven aan een idee wat wij hadden om cadeau tegeven aan een zoon die de stap ging maken om van 2 gezinnen een te maken. Hoe Gemma het idee van samensmelting uitgevoerd heeft tot een ware kunstwerk is in een woord geweldig.

Anna
4 maanden geleden

Ik krabbel al heel lang kleine droedeltjes op alle papiertjes die ik maar tegenkom tijdens een telefoongesprek, of tijdens een vergadering. Met deze boekjes kan ik leren hoe die droedeltjes ook echt mooi worden! Ik ben meteen na ontvangst begonnen met doodelen in de werkboekjes. Zoooo leuk!!
Dankjewel voor het bedenken van de boekjes!!!
(De snelle levering was perfect voor een ongeduld als ik ;) )

Chantal
7 maanden geleden

Al jaren ben ik fan van krullen op papier schrijven.
Totdat ik ineens boekjes vond bij Gemma
Prachtige en duidelijk illustraties
Iedereen kan het
Alle boekjes heb ik inmiddels en ben er super blij mee, ze zijn alweer ingepakt voor de vakantie

Jutta
8 maanden geleden

Op een beurs heb ik voor de eerste keer van Gemma gehoord en was gelijk gefascineerd van haar creaties. Dat wil ik ook. Boek besteld en dat was snel binnen. Mooi duidelijk uitgelegd. Ik kan niet wachten om te beginnen

Ingrid Roffel
8 maanden geleden

Heel blij met de drie boekjes. Erg duidelijk. Snelle levering. Al met al heel erg tevreden. Wanneer er een nieuwe komt koop ik die zeker.

Coby Pronk
8 maanden geleden

Via Instagram zag ik hele leuke zentangles voorbijkomen. Daarom meteen het stap-voor-stapboekje gekocht. Het is een heerlijk boekje om nieuwe zentangles uit te proberen. Het werkt mooi met die eenvoudige stappen.

Veerle De Sager
8 maanden geleden

Sinds een tijdje ben ik bezig met zentangle. Omdat ik nog maar beginner ben was ik op zoek naar inspiratie en kwam ik op jouw site terecht. Wat ben ik blij met mijn set. Ik heb nu niet alleen mijn bron van inspiratie maar ook nog eens fijn materiaal om mee te werken. Love it!

Carro de Jong
8 maanden geleden

Fijn, toegankelijk, stap voor stap boekje!
Mooie uitvoering.

Irene Rijk
8 maanden geleden

Ik zag via Instagram hele mooie kunstwerkjes voorbij komen en dacht, wat super leuk!!! En toen zag ik dat er hele leuke boekjes met stap voor stap illustraties van waren! Ik heb toen het complete combi pakket besteld. Wat een feestje om te mogen ontvangen! Ontzettend leuk en heel ontspannend om er lekker mee aan de slag te gaan! Dankjewel Gemma voor een hele snelle en leuke zending! Ik blijf je graag volgen en ben benieuwd wat er nog meer voor moois komt. Boekje 3 staat op mijn verlanglijst!