Reactie plaatsen

Reacties

Ilona Thijssen-Hermans
14 dagen geleden

Dankjewel Gemma, voor je mooie kunstwerken die je hebt gemaakt. Nadat ik contant heb gelegd met je, heb je naar onze wensen gevraagd en geprobeerd met voorbeelden aan te geven wat je bedoelt. Dat was voor ons erg prettig. Je maakt ook gebruikt van erg mooi papier, wij zijn content.

Pien
16 dagen geleden

3 hele mooie en persoonlijke kunstwerken mogen ontvangen! Super blij mee. Gemma kijkt goed naar wat jij wilt en het contact daarover is erg fijn. Alles is naar wens. Dankjewel voor de goede service en de mooie werken!

Annejet
21 dagen geleden

Wat een feestje om Gemma’s prachtige kunstwerk binnen te krijgen. Nog mooier dan verwacht en ook heel zorgvuldig en feestelijk verpakt!

Marielle
2 maanden geleden

YES! Mijn prachtige tekening is binnen! In het echt is ie nog mooier! En ook nog eens als een kadootje verpakt. Ik ben fan!
Gemma, bedankt voor de super goede service.

Andreas
3 maanden geleden

Vandaag een hele mooie mini ontvangen, ben er heel blij mee! Een mooie tekening op mooi papier in een leuk bijpassend lijstje! Ik verwacht in de toekomst zeker nog eens een originele Gemma te bestellen

Roos
3 maanden geleden

Ik ben superblij met mijn aankoop! Wat een tof kunstwerk waar ik een mooi lijstje voor heb gevonden. Fijn contact met Gemma en een snelle bezorging! Het was goed verpakt en een leuk kaartje erbij :)!

Daniëlle
3 maanden geleden

Zeer mooie en gedetailleerde tekening mogen ontvangen. Helemaal custom en tot op het laatste moment aangepast aan onze wensen. De communicatie verliep heel fijn en het was zelfs ingepakt tot een prachtig cadeautje. Ook de ontvanger vond het een geslaagd cadeau en een eer om een échte Gemma te ontvangen!

Saskia
3 maanden geleden

Helemaal verliefd op de original die ik van Gemma mocht ontvangen! Ik had geen idee welke kleur ik het mooist zou vinden, maar dankzij het goede en snelle (kleur)advies van Gemma is het een stralend werk geworden dat perfect in mijn interieur past. Verder begeleidde Gemma de verzending perfect: snel op de post, en hield de track & trace goed in de gaten. Gemma kon mij zelfs eerder vertellen dat het in de brievenbus lag dan de PostNL app! Eenmaal aangekomen was het echt een cadeautje om uit te pakken. Zo leuk! Kortom: iets kopen bij Gemma is echt een feestje. Aanrader!

Mirthe
3 maanden geleden

Was eigenlijk van plan een aankoop van Gemma uit te stellen tot ik meer ruimte in huis had, maar werd zo verliefd op een van haar kunstwerkjes dat ik hem toch vast genaaid heb. En er zullen er zeker nog meer volgen! Helemaal fan van de 'watercolor' stijl! Pakketje had wat vertraging, waar Gemma super goed achteraan is gegaan. Eenmaal aangekomen. Super zorgvuldig verpakt met allemaal kleine extra's, heel leuk!

Ellis
4 maanden geleden

Geweldig wat deze jonge kunstenares maakt, zo verfijnd en stijlvol. Het werk heb ik als een mooi cadeautje ontvangen. Ik blijf je volgen Gemma en wens je heel veel succes!😄 Liefs