Reactie plaatsen

Reacties

Inge Stoker
15 dagen geleden

Ik heb het DIY pakket (combi deal) besteld. Het pakket was met zorg samengesteld en in cadeaupapier verpakt.
De boekjes zijn enorm inspirerend.
De 'stap voor stap' tekeningen zijn heel duidelijk en hebben me aangezet tot heel veel uren tekenplezier.
De bijbehorende pennen en het mooie papier zorgen voor eindeloze variaties.

Inge de Wit
2 maanden geleden

Mijn dochter en moeder hebben heel erg genoten van de workshop. Na wat materialen aangeschaft te hebben, zijn ze thuis ermee aan de gang gegaan!!

Wendy
3 maanden geleden

Gemma heeft voor mijn proefschrift een hele mooie kaft ontworpen. De samenwerking verliep super fijn en vlot. Na het bespreken van mijn wensen heeft ze een omslag ontworpen die precies bij mijn proefschrift past. Bedankt lieve Gemma!

Marieke
5 maanden geleden

Gemma heeft helemaal naar mijn wens een Original gemaakt die ik als voorkant van mijn proefschrift ga gebruiken. Een super mooi resultaat na een fijn proces. Eerste maakte Gemma aan de hand van mijn wensen wat schetsen/voorbeelden, die ze na feedback heeft uitgewerkt tot het uiteindelijke kunstwerk. Deze kreeg ik ook in verschillende digitale versies toegestuurd zodat ik zowel het Original heb om thuis op te hangen en het digitale bestand kan gebruiken als voorkant van mijn proefschrift. Bedankt, een top service!

Lydia
7 maanden geleden

Ik heb het set met "Lijnen ontrafeld 1 en 2" en papier en pennen besteld.
Snel ontvangen en wat en plezier om uit te pakken! Pennen en papier zijn van goede kwaliteit en superleuk ingepakt.
Ik wil in de vakantie gaan tekenen, maar een korte blik in de boekjes laat zien dat deze erg duidelijk geschreven zijn. Kijk ernaar uit de tekeningen uit te proberen!

Andrea
9 maanden geleden

Geweldig. Ik geniet ervan. Ik heb lijnen ontrafeld deel 1 en wow nu net deel2 gekocht. Ik ben blij. Ik moet nog veel oefenen maar zo gaaf om te doen. Bedankt. Emma.

Mariska
2 jaar geleden

Ik heb bij KreaDoe meegedaan met Gemma's workshop en ben sindsdien groot fan. Inmiddels ben ik ook de trotse eigenaar van twee originals; één zwart-witte en een prachtige aquarel. Ook het boekje 'Lijnen ontrafeld' is een aanrader als je zelf aan de slag wilt met het tekenen van Gemma's Doodle Dots. Super ontspannend om te doen en het resultaat is altijd boven verwachting.

Letty
2 jaar geleden

Het boekje: "lijnen ontrafelt" is een mooi, duidelijk en 'eenvoudig' boekje. De acht patronen zijn stap voor stap uitgelegd, maar bij elk patroon staan ook weer variaties aangegeven. Dus je kan hiermee echt vele uren vooruit!
Echt een aanrader voor zowel beginners en al meer ervaren tekenaars!

Elke Vandebroek
2 jaar geleden

Het was een superleuke workshop en het pakket heb ik er nadien al vaak bijgehaald om even te ontstressen en mijn hoofd leeg te maken. Superbedankt!!

Ilona Thijssen-Hermans
2 jaar geleden

Dankjewel Gemma, voor je mooie kunstwerken die je hebt gemaakt. Nadat ik contant heb gelegd met je, heb je naar onze wensen gevraagd en geprobeerd met voorbeelden aan te geven wat je bedoelt. Dat was voor ons erg prettig. Je maakt ook gebruikt van erg mooi papier, wij zijn content.