Hi, mijn naam is Gemma Rakels, ik ben 25 jaar oud en woon momenteel in Den Bosch. Ik ben afgestudeerd als kunstenaar en educator aan ArtEZ Arnhem.

In mijn beeldend werk ben ik op zoek naar toegankelijkheid en rust. Mijn tekeningen zijn voor mij een vorm van ontspanning. De herhaling van telkens dezelfde handeling, steeds hetzelfde ritme gaat me nooit vervelen.  Mijn werk gaat over de ambacht, de handeling,  over concentratie. Ik ben een perfectionist,  gestructureerd, gefocust, georganiseerd, maar bovenal enthousiast. 

Twee jaar geleden startte ik mijn eigen merk genaamd DOTSbyGemma. In de serie DOTS komt mijn liefde voor het maken van tekeningen en de vorm van de cirkel terug. Bij mij begon het allemaal met het maken van hele kleine doodles in de kantlijn van mijn schrift, maar voor ik het wist was mijn werk uitgegroeid tot zoveel meer.

Wanneer ik aan het tekenen ben vergeet ik alles om me heen, ik ga helemaal op in het werk en het werkt voor mij meditatief. In mijn webshop verkoop ik mijn eigen producten en originele kunstwerken, daarnaast ben ik ook een kunsteducator en werk ik parttime als medewerker educatie bij Museum De Wieger in Deurne.

 

Wat ik voor je kan doen?

Echt een heleboel. Ik werk graag aan verschillende projecten tegelijkertijd. Op zoek naar een muurtekening voor op kantoor/thuis? Een originele tekening aan de muur of cadeau geven? Een illustratie in een tijdschrift, of heb je hulp nodig bij een educatie programma? Neem dan snel contact met mij op en vraag maar raak, ik denk graag met je mee! 

 

Vragen? Nieuwsgierig? Stuur een mailtje naar info@gemmarakels.nl of laat een berichtje achter via contact.

 

Liefs,