Tentoonstelling 'Vrouwenpalet' @DeWiegerDeurne

Op dinsdag en donderdag werk ik bij Museum De Wieger in Deurne. Ik ben daar verantwoordelijk voor het educatieprogramma. De afgelopen 2 jaar zijn we achter de schermen druk bezig geweest met de tentoonstelling 'Vrouwenpalet 1900-1950, haar kunst, haar verhaal. De tentoonstelling was te zien van 9 juli t/m 20 november 2022.

Lees meer »

Samenwerking met Monsak - Limited edition DIY kit

Samen met Margriet van Monsak ben ik de laatste tijd druk bezig geweest met het samenstellen van een super gave limited edition DIY kit. Margriet had een patroon liggen voor een etui en vroeg mij om twee designs te maken voor de binnenflap, zodat je je eigen etui kunt customizen. 

Lees meer »

Workshop - @KreaDoe

YESSS, een last minute beslissing, maar ik geef op donderdag 27 oktober maar liefst 5 workshops 'Creëer je eigen doodle DOT!' op KreaDoe! Het grootste DIY-event van de Benelux!

Lees meer »

Podcast - Gauwe Klauwe

Ik was te gast in de podcast 'Gauwe Klauwe' van Margriet Meijer (De Makers Coach), een podcast over creativiteit en makerschap. Mijn allereerste podcast! Super spannend en leuk om op deze manier mijn verhaal over ondernemen te kunnen delen! ✨In deze podcast hebben we het samen over:- Hoe je kunst toegankelijk kunt maken voor iedereen- Dat corona mijn business (en aantal volgers) in een stroomversnelling bracht- Het succes van mijn tutorials- De kunst van herhaling & ritme (en hoe meditatief dat is)- Controle en perfectionisme loslaten- Schaamte over maken (en hoe zonde het is om jezelf te verstoppen)- Hoe ik de Makerpreneur Training van Margriet heb ervaren en wat ik eruit haalde voor mijn business- En natuurlijk een #dikketip van mij over ondernemen!Nieuwsgierig? Beluister dan zeker even de podcast!

Lees meer »

Workshop - in bibliotheek Barneveld

Op woensdag 18 mei 2022 geef ik een workshop 'Creeër je eigen doodle DOT' in de bibliotheek in Barneveld. Lijkt het je leuk om mee te doen? Neem dan even een kijkje op de site van bibliotheek Barneveld. Voor €17,50 kun je een kaartje reserveren, hiervoor krijg je toegang tot de workshop, een workshoppakket en koffie en thee. 

Lees meer »

Creative Life - maart 2022

Wat was het weer een feestje om op Creative Life te staan. Ik heb ontzettend veel leuke mensen ontmoet, mooie spullen mogen verkopen en heerlijke gesprekken gevoerd. Ondanks dat drie dagen staan best heftig is, stuiterde ik van de energie en werd ik weer ontzettend enthousiast van deze leuke beurs. Volgend jaar sta ik er zeker weer! 

Lees meer »

Samenwerking met Berben Design

Hoe gaaf zijn deze lampen?! Een tijdje geleden vroeg Rogier van Berben Design mij of ik het leuk zou vinden om samen een lampen serie te ontwikkelen. Natuurlijk leek me dit super gaaf en vol enthousiasme gingen we aan de slag!

Lees meer »

Samenwerking met kunstenaar Robert Balke

Een tijdje geleden kocht ik een kunstwerk van kunstenaar Robert Balke en hij vroeg mij of ik het leuk zou vinden om een keer samen te werken aan een collectie tekeningen. Dit leek mij natuurlijk SUPER gaaf! Robert maakt tekeningen met machines en ik werk met de hand. Een grote tegenstelling, maar toch past ons werk enorm goed bij elkaar. Hij stuurde mij een aantal van zijn tekeningen op en vroeg mij om ze af te maken in mijn stijl, de resultaten zie je hieronder. Gaaf geworden hè?!?

Lees meer »

Terug in de tijd - Kinderboekenweek project 2020

Vorig jaar organiseerde ik voor de eerste keer het Kinderboekenweek project in de Gemeente Deurne. Ook dit jaar lag de eer om het te organiseren bij mij. In januari en februari zette ik de eerste ideetjes op papier, nog nietsvermoedend. De eerste geruchten over Corona kwamen voorbij, maar het was nog niet 'dichtbij'. Tegen de tijd dat er een paar weken later een plan geschreven kon worden ter invulling van het project, zaten we in de eerste lockdown. 

Lees meer »