Op zondag 30 mei geef ik een workshop op KreaDoe Online! Kom jij gezellig mee tekenen?

 

KreaDoe vindt dit jaar online plaats van 28 t/m 30 mei 2021! Je kunt tijdens deze drie dagen meedoen aan allerlei leuke workshops, chatten met de exposanten, de leukste DIY producten kopen en nog veel meer. Neem vooral een kijkje op de website van KreaDoe om het programma te bekijken en klik hier om je ticket te bestellen. 

Wil jij meedoen met mijn workshop tijdens KreaDoe Online, lees dan gauw de uitleg hieronder en bestel je workshoppakket!

Creëer je eigen doodle DOT (DOTSbyGemma style)!!

Ben jij net als ik helemaal gek van tekenen en wil jij leren hoe je met eenvoudige materialen en simpele stappen een super gaaf patroon kan tekenen?! Dan ben je hier aan het goede adres! Ik neem je mee in de wondere wereld van de doodle DOTS! Deze workshop is leuk voor jong en oud, een ervaren tekenaar en de beginner! Samen werken we stap voor stap toe naar een mooie lijntekening op handgeschept papier.

 

Wil jij graag meedoen met deze workshop? Koop dan hier het workshop pakket!

Inhoud workshop pakket:

  • Set micron fineliners zwart (3 stuks van verschillende diktes)
  • DOTSbyGemma werkboekje ‘Lijnen ontrafeld’ - hierin worden negen verschillende doodle DOTS stap voor stap uitgelegd. Een van deze patronen wordt uitgebreid besproken tijdens de workshop, met de rest kun je daarna lekker zelf aan de slag!
  • Sakura pen touch gold (metallic fineliner (goud)
  • Handgeschept papier (3 vellen)

Extra nodig voor deze workshop:

  • Een gum
  • Een passer/bordje/rol tape (om een mooie cirkel mee te tekenen)

Dit pakket is speciaal ontwikkeld voor mijn workshop voor KreaDoe online! Zie ik jou op zondag 30 mei bij mijn workshop?! Een ticket voor het online event koop je hier!  

 

*Alle workshop pakketten worden verzonden in week 20 (17 t/m 23 mei)!

 

Hopelijk zie ik jou op KreaDoe Online! 

 

Liefs,

Gemma