Verkoop- en leveringsvoorwaarden Producten DOTSbyGemma

1.     Algemeen
De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen die gedaan worden op gemmarakels.nl.

Door een bestelling te plaatsen verklaar je akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

2.     Prijzen/betaling
2.1  Alle prijzen in de webshop zijn in euro’s, de bedragen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. 
2.2 Nadat je een bestelling plaatst ontvang je een bevestiging per mail met de totale kosten. (inclusief verzendkosten)
2.3 Je kunt betalen via iDEAL, Bancontact, SEPA, creditcard of PayPal.
2.4 Je bestelling wordt opgestuurd na ontvangst van betaling.
2.5 Voor de verzending van de bestelling breng ik kosten in rekening volgens de tarieven van PostNL, deze bedragen zijn gebaseerd op het gewicht van het pakket. Binnen Nederland word je bestelling verzonden via PostNL, buitenlandse bestellingen verstuur ik via Deutsche Post.  

3.    Levering
3.1 De artikelen op gemmarakels.nl, worden na ontvangst van betaling, zo snel mogelijk verstuurd. Binnen Nederland worden pakketjes binnen 1-3 werkdagen verzonden en internationale pakketjes binnen 1-5 werkdagen.
3.2 Bestellingen in Nederland worden meestal binnen twee werkdagen bezorgd. Binnen Europa is de bezorgtijd 3-7 werkdagen. Buiten Europa kan de verzending langer duren (1 á 2 weken).
3.3 Je ontvangt een bevestiging per mail zodra je bestelling is verzonden.

3.4 Alle bestellingen worden verstuurd met track & trace. In de winkelwagen kies je het juiste land, aan de hand daarvan worden de verzendkosten berekend, via de track en trace code kun je je pakketje volgen. 

3.5 De producten worden in een stevige envelop of doos verpakt. Mocht je bestelling onverhoopt beschadigd aankomen, neem dan direct contact met mij op via info@gemmarakels.nl. Lees meer hierover bij retouneren/ruilen.

3.6 Douane- en invoerrechten: Kopers zijn verantwoordelijk voor mogelijke douane- en invoerrechten. Ik ben niet verantwoordelijk voor door de douane veroorzaakte vertragingen.


4.    Retourneren/ruilen

4.1 Ik voer je bestelling met de grootst mogelijke zorg uit. Toch kan er een keer iets misgaan tijdens het bezorgen. Is een product beschadigd bij aankomst, dan kun je dit product binnen 14 dagen, naar mij terug sturen. Je dient vooraf via e-mail contact met mij op te nemen om de klacht te melden. Samen lossen we het probleem dan zo snel mogelijk op.
4.2 Is een product niet naar wens dan kunt je deze retour sturen binnen 14 dagen. Je dient vooraf via e-mail (info@gemmarakels.nl) contact met mij op te nemen om de retour door te geven. Ik heb een herroepingsformulier beschikbaar, maar aanmelden via e-mail mag ook. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retour.

4.3 Ruilen is niet mogelijk wanneer de producten gebruikt of beschadigd zijn door de koper.

4.4 Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.
4.5 Na ontvangst van de retourzending zal ik het bedrag binnen 14 dagen terug storten.

4.6 gemmarakels.nl retourneert geen verzendkosten.

4.7 Komt je pakketje maar niet binnen? Check dan eerst de track en trace code in je verzendbevestigings e-mail. Bij vragen kun je altijd contact met mij opnemen via info@gemmarakels.nl dan kijk ik met je mee.

 

5.     Privacy

DOTSbyGemma respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en zorgt  ervoor dat de persoonlijke informatie die je doorgeeft voor je bestelling vertrouwelijk worden behandeld. DOTSbyGemma gebruikt je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. DOTSbyGemma zal je persoonlijke gegevens uitsluitend doorgeven aan anderen als zij zijn betrokken bij het uitvoeren/verzenden van jouw bestelling.

6.     Vragen/klachten
Uiteraard vind ik het erg belangrijk dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je een klacht, vraag of opmerking over mijn product(en) of mijn site dan kunt je altijd contact met mij opnemen via info@gemmarakels.nl. Ik help graag! Ben je heel blij met je bestelling en wil je een review achterlaten, dan maak je mij daar super blij mee. Bij het achterlaten van een review kun je zelf kiezen of je alleen je voornaam of je gehele naam invult, bezoekers van mijn website kunnen jouw review lezen. Ik zet alle reviews op mijn website, zowel positief als negatief, zodat jij als bezoeker een goed beeld krijgt van mijn bedrijf. 

 

Contact:

DOTSbyGemma

Gemma Rakels 

Deurne, Nederland

KvK: 74595563

BTW-id : NL002342840B82


7.    Bescherming van persoonsgegevens
De ingevulde gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen worden doorgegeven aan anderen in verband met betalingstransacties en bezorging. 

8.    Aansprakelijkheid
gemmarakels.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

9.    Copyright
Gemmarakels.nl is eigendom van en wordt beheerd door Gemma Rakels. Alle op de site afgebeelde gegevens zijn eigendom van Gemma Rakels en worden beschermd door auteursrecht. 

10. Colofon

DOTSbyGemma

Eigenaar: Gemma Rakels 

Rietven 76, 5751NJ DEURNE, Nederland

 

KvK: 74595563

BTW-id : NL002342840B82

 

Heb je vragen, neem dan vooral contact met mij op via info@gemmarakels.nl