Verkoop- en leveringsvoorwaarden Producten DOTSbyGemma

1.     Algemeen
De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen die gedaan worden op gemmarakels.nl.

Door een bestelling te plaatsen verklaart u akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

2.     Prijzen/betaling
2.1  Alle prijzen in de webshop zijn in euro’s, de bedragen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
2.2 Nadat je een bestelling plaatst ontvang je een bevestiging per mail met de totale kosten. (inclusief verzendkosten, volgens de tarieven van PostNL)
2.3 Je kunt betalen via iDEAL, Bancontact, ING Home'pay of PayPal.
2.4 Je bestelling wordt opgestuurd na ontvangst van betaling.
2.5 Voor de verzending van de bestelling breng ik kosten in rekening volgens de tarieven van PostNL, deze bedragen zijn gebaseerd op het gewicht van het pakket.

3.    Levering
3.1 De artikelen op gemmarakels.nl die uit voorraad leverbaar zijn, worden na ontvangst van betaling, binnen 1-3 werkdagen verstuurd. 
3.2 Voor bestellingen buiten Nederland, maar binnen Europa is de bezorgtijd 3-5 werkdagen. Buiten Europa kan de verzending iets langer duren (1 á 2 weken).
3.3 Alle bestellingen worden via PostNL bezorgd. Je ontvangt een bevestiging per mail zodra je bestelling wordt verzonden.

3.4 De meeste bestellingen worden met postzegels verstuurd, zonder track & trace. Mocht je toch graag iets willen bestellen mét track and trace, geef dit dan aan in de winkelwagen bij 'bereken verzendkosten'.

3.5 De producten worden in een stevige envelop verpakt. Mocht je bestelling onverhoopt beschadigd aankomen, neem dan direct contact met me op.

3.6 Douane- en invoerrechten: Kopers zijn verantwoordelijk voor mogelijke douane- en invoerrechten. Ik ben niet verantwoordelijk voor door de douane veroorzaakte vertragingen.


4.    Retourneren/ruilen

4.1 Ik voer je bestelling met de grootst mogelijke zorg uit. Toch kan er een keer iets misgaan tijdens het bezorgen.
Is een product beschadigd bij aankomst, dan kun je dit product binnen 14 dagen, naar mij terug sturen. Je dient vooraf via e-mail contact met mij op te nemen om de klacht te melden. Ik zorg er voor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost.
4.2 Is een product niet naar wens dan kunt je deze retour sturen binnen 14 dagen. Je dient vooraf via e-mail contact met mij op te nemen om de retour door te geven. U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retour.

4.3 De producten mogen niet gebruikt of beschadigd zijn.

4.4 Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.
4.5 Na ontvangst van de retourzending zal ik het bedrag binnen 5 werkdagen terug storten op uw bankrekening.

4.6 gemmarakels.nl retourneert geen verzendkosten.

5.     Vragen/klachten
Uiteraard streef ik naar tevreden klanten. Heeft u een klacht, vraag of opmerking over mijn producten of mijn site dan kunt u altijd contact met mij opnemen via info@gemmarakels.nl. Ik help graag! 

 

Contact:

DOTSbyGemma

Gemma Rakels 

Den Bosch, Nederland

 

KvK: 74595563

BTW-id : NL002342840B82


6.    Bescherming van persoonsgegevens
De ingevulde gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen aan derden worden verstrekt in verband met betalingstransacties en bezorging. 

7.    Aansprakelijkheid
gemmarakels.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

8.    Copyright
Gemmarakels.nl is eigendom van en wordt beheerd door Gemma Rakels. Alle op de site afgebeelde gegevens zijn eigendom van Gemma Rakels en worden beschermd door auteursrecht.