1.     Algemeen
De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen die gedaan worden op gemmarakels.nl. Door een bestelling te plaatsen verklaart u akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

2.     Prijzen/betaling
2.1  Alle prijzen in de webshop zijn in euro’s, de bedragen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
2.2 Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een bevestiging per mail met de totale kosten. (inclusief verzendkosten, volgens de tarieven van PostNL)
2.3 U kunt betalen via iDEAL of PayPal.
2.4 Uw bestelling wordt opgestuurd na ontvangst van betaling.
2.5 Voor de verzending van de bestelling breng ik kosten in rekening volgens de tarieven van PostNL.

3.    Levering
3.1 De artikelen op gemmarakels.nl die uit voorraad leverbaar zijn worden, na ontvangst van betaling, binnen 1-3 werkdagen verstuurd. 
3.2 Voor bestellingen buiten Nederland, maar binnen Europa is de bezorgtijd 3-5 werkdagen. Buiten Europa kan de verzending iets langer duren (1 á 2 weken).
3.3 Alle bestellingen worden via Postnl bezorgd. U ontvangt een bevestiging per mail zodra uw bestelling wordt verzonden.

3.4 Douane- en invoerrechten: Kopers zijn verantwoordelijk voor mogelijke douane- en invoerrechten. Ik ben niet verantwoordelijk voor door de douane veroorzaakte vertragingen.4.    Retourneren/ruilen
4.1 Ik voer uw bestelling met de grootst mogelijke zorg uit. Toch kan er een keer iets misgaan tijdens het bezorgen.
Is een product beschadigd bij aankomst, dan kunt u dit product binnen 14 dagen, naar mij terug sturen. U dient vooraf telefonisch of via e-mail contact met mij op te nemen om de klacht te melden. Ik zorg er voor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost.
4.2 Is een product niet naar wens dan kunt u deze retour sturen binnen 14 dagen. U dient vooraf telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen om de retour door te geven. U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retour.
4.3 Na ontvangst van de retourzending zullen wij u het bedrag binnen 5 werkdagen terug storten op uw bankrekening. gemmarakels.nl retourneert geen verzendkosten.

5.     Vragen/klachten
Uiteraard streef ik naar tevreden klanten. Heeft u een klacht, vraag of opmerking over mijn producten of mijn site dan kunt u altijd contact met mij opnemen via G.rakels@outlook.com of telefonisch via 0647569200. Ik help u graag! 

6.    Bescherming van persoonsgegevens
De ingevulde gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen aan derden worden verstrekt in verband met betalingstransacties en bezorging. 

7.    Aansprakelijkheid
gemmarakels.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

8.    Copyright
Gemmarakels.nl is eigendom van en wordt beheerd door Gemma Rakels. Alle op de site afgebeelde gegevens zijn eigendom van Gemma Rakels en worden beschermd door auteursrecht.